Ольга Пост. Моя акваторія. Фотографія. 22-31 жовтня 2019 року

22 жовтня о 17-00 в художній галереї  «Митець» відкривається  виставка фото робіт Ольги Пост.

Фотосерія «Моя акваторія» – це колекція світлин, створених на узбережжях різних країн, океану чи моря, річки чи водосховища, протягом цілого десятиріччя з 2009 до 2019 років. Думка про те, що водний простір спільно з прибережною зоною, умовно обмежений кадром художниці,  це і є її акваторія,  яка дала назву виставці.

 

 

Фотосерія «Моя акваторія» – це колекція світлин, створених на узбережжях різних країн, океану чи моря, річки чи водосховища, протягом цілого десятиріччя з 2009 до 2019 років. Думка про те, що водний простір спільно з прибережною зоною, умовно обмежений кадром художниці, це і є її акваторія, яка дала назву виставці.
«Даний проект – моє намагання через призму пейзажів показати стан природи і присутність в ній людини, як частини цієї природи, – каже Ольга, – її значення і одночасно незначність у контексті величі світового океану. Я прагнула за допомогою кольору і півтонів передати у світлинах свій настрій від відчуття широти і атмосферності водних просторів і окреслення небокраю, а також спробувала у процесі зйомки відобразити неперевершенїсть ліній узбережжя, де природа та культура так досконало поєднуються і взаємодіють одна з одною, створюючи разом єдиний простір. У результаті сформувався візуальний наратив (сподіваюсь) знайомих образів, емоцій і атмосфери».

 

 

Про автора:

Закічила Московський Державний Університет ім. М.В. Ломоносова (факультет журналістики);

Член Національної Спілки журналістів України;

Навчалась фотомайстерності в Київській Школі Фотографії та Студії Олексія Абрамова;

Номінантка та переможниця різних фотоконкурсів;

КОЛЕКТИВНІ ФОТОВИСТАВКИ

2016 р. –  “Third International Festival of Abstract Art “220 abstract art fest””, організований Pavlovka ArtGallery;

2018 р. – Фотопроект “Кризь рожевi окуляри”  представлений  в рамках колективної виставки “Героїзм бачення. Inside/outside”, яку організував Modern Art Research Institute of the National Academy of Arts of Ukraine;

2019 г. – Третій Міжнародний ярмарок фотографії  PHOTO KYIV;

2019 г. – Персональна фотовиставка «Моя акваторія» ,  Art Gallery “Митець, Київ.

2 thoughts on “Ольга Пост. Моя акваторія. Фотографія. 22-31 жовтня 2019 року

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *